Čišćenje tepisona Zagreb

Čišćenje tepisona Zagreb

U mnogim uredima kao podna podloga stavlja se tepison. Vrlo dobro izgleda, mekan  je i maksimalno isključuje zvukove kod hodanja pa tako djelatnici mogu  imati potpunu  koncentraciju  pri obavljanju  posla. Vrlo često tepison se stavlja na parket kako bi ga zaštitio od oštećenja. Zbog veličine površine koju pokriva tepison je vrlo teško transportirati pa se gotovo uvijek čisti na licu mjesta. Važno je da se kod pranja  koristi što manje vode kako se ne bi oštetile neke od mogućih podloga kao što su parket i laminat koji su vrlo osjetljivi na vodu. Bez obzira na podlogu ne preporuča se mokro pranje jer se podloge vrlo teško suše u zatvorenim prostorima.

U takvoj situaciji najefikasniji način je SUHO PRANJE. Takav postupak garantira  minimalno vlaženje i vrlo kratko vrijeme sušenja (2-3h) što omogućava da se Vaši uredi mogu osvježiti nakon radnog vremena, a da sljedeći dan tepison bude potpuno suh.

Ukoliko je tepison vrlo prljav treba prvo tretirati sve mrlje kako bi kasnije bio potpuno čist.

Nakon tako tretirane podloge na tepison se dodaje prah za čišćenje tepisona koji daljnjim ribanjem (obavlja se  posebnim strojem s rotacionom četkom)  veže na sebe prljavštinu iz tepisona. Ostaje nam samo dubinsko usisavanje i tepison je nakon 2-3h sušenja ponovo u funkciji.

No comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *